Запрошуємо в Інтернет-центр Дрогобицької ЦРБ

Його створено з метою надання кожному користувачеві бібліотеки можливості вільного (безкоштовного) доступу до світових інформаційних ресурсів через комп'ютерну мережу Інтернет. Кожен користувач, незалежно від місця проживання, освіти, соціального стану, політичних переконань, віросповідання, має право на одержання інформації в Інтернет - центрі бібліотеки.

Він відкриває великі можливості для доступу до каталогів найвідоміших бібліотек світу, до текстів, статей і наукових видань. Користувачі мають можливість отримали доступ до повнотекстових наукових журналів з різних галузей знань. Велика кількість потрібних користувачам матеріалів, розміщених у Інтернеті, просто не існує у звичайному, друкованому форматі.

В Інтернет-центрі Дрогобицької ЦРБ користувач має можливість :

• замовити час роботи в Інтернет - центрі особисто або за тел. (03244) 2-06-92

• використовувати Інтернет для доступу до інформаційних ресурсів;

•одержати попередньо індивідуальну або колективну консультацію користування мережею Інтернет;

• користуватися Інтернетом протягом однієї години;

• брати участь у презентаціях, практикумах, колективних консультаціях, групах навчання роботи в мережі Інтернет за окремим планом роботи центру;

• стати благодійником або залучати зацікавлених осіб до фінансової підтримки Інтернет-центру.

Без вільного доступу до інформаційних ресурсів мережі Інтернет сьогодні вже неможливо говорити про повноцінний інформаційний простір держави. У реалізації питань інформатизації суспільства ключова роль належить публічним бібліотекам. Останнім часом Інтернет став невід'ємною складовою частиною інформаційних ресурсів бібліотек, а надання доступу до нього – звичною бібліотечною послугою.

Центр обладнаний чотирма комп’ютерами. До послуг користувачів принтер та сканер.

Інтернет – центром постійно надаються консультації та практична допомога в пошуку необхідної інформації в Інтернет – мережі, виконуються пошукові роботи з певних тем .

Кiлькiсть переглядiв: 760

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.