• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини бібліотеки
  • З нагоди 110-річниці від дня народження поетеси Олени Теліги в бібліотеці-філії с.Тинів відбулася історична година “Олена Теліга — воїн українського народу”

З нагоди 110-річниці від дня народження поетеси Олени Теліги в бібліотеці-філії с.Тинів відбулася історична година “Олена Теліга — воїн українського народу”

2017-07-25

/Files/images/Теліга1.jpg

/Files/images/Теліга5.jpg /Files/images/Теліга3.jpg

Ім'я Олени Теліги не так давно повернулося у нашу літературу та історію. За свої неповні 35 років вона не встигла видати жодної книжки. Лише після смерті поетеси вийшло три її збірки. Творча спадщина вміщує 40 віршів, 15 публіцистичних статей, а також оповідання “Або — або”.

З нагоди 110-річниці від дня народження мужньої патріотки, поетеси Олени Теліги в бібліотеці-філії с.Тинів відбулася історична година “Олена Теліга — воїн українського народу”. На початку заходу всі присутні виконали пісню “Ой у лузі червона калина”. Бібліотекар Світлана Біла ознайомила учасників заходу з життєвим та творчим шляхом поетеси. Поетичні рядки звучали у виконанні Віталія Кузика, Ярини Поліщук, Вероніки Копач, Андрія Летнянчина.

Бібліотекарем Світланою Білою, директором народного дому Романом Данилківим, найактивнішими користувачами Галиною Сенишин та Світланою Баратяк було складено літературний кросворд про Олену Телігу, який діти з цікавістю розгадували.

Після завершення історичної години, учень 4 класу Павло Йосипів провів майстер-клас для своїх друзів по виплітанню браслетів із спеціальних гумок. Дітям сподобалося цікаво, весело і творчо проводити канікули в бібліотеці.

/Files/images/Теліга4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 456

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.