• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини бібліотеки
  • У переддень Міжнародного дня захисту дітей у с.Гаї Нижні відзначили свято радості та одвічної надії під назвою “Родинне свято”

У переддень Міжнародного дня захисту дітей у с.Гаї Нижні відзначили свято радості та одвічної надії під назвою “Родинне свято”

2017-05-31

/Files/images/нижнігаї2.jpg

/Files/images/нижнігаї4.jpg

У переддень Міжнародного дня захисту дітей у приміщенні народного дому с. Гаї Нижні, і це вже стало традицією, відзначили свято радості та одвічної надії під назвою “Родинне свято”. У дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли щасливі, здорові та радісні, прославляли свої родини та свій рідний край. Участь у святі взяли сусіди: Володимир Василенко, Тарас Василенко, Петро Волосецький, які неперевершено виконали пісню “Черемшина”. У виконанні Оксани Смеречанської зі своїми чарівними донечками Іванною, Марією, Олею та Анною прозвучала пісня “Діти як квіти”. Леся Матвіїшин з донечками Марією та Яринкою заспівали пісню “Наша мама”. Приємно дивитися на виступ Насті і Володі Луців з дідусем Володимиром та бабусею Галиною. Дідусь Петро Волосецький з онучками Мартою та Діанкою виконали пісню “Українська родина”. Взяли участь у святі гурт “Сестри” - найстарші учасниці “Родинного свята” у складі: Лесі Баран, Марії Стецко, Галини Новосад. У святі приймали участь маленькі жителі села від 4 років і до 60 років.

Активну участь брав у святі і директор народного дому Мирон Борис та учень школи Роман Гук, які розвеселяли гуморесками всіх присутніх. Бібліотекар Оксана Луців провела напередодні майстер — клас дитячих малюнків, присвячених родині, які виставлені на виставці.

На свято були запрошені отець Анатолій з дружиною Оксаною, сільський голова Василь Василенко, який подякував всім організаторам цього свята і сказав: “ Ми захистимо від усіляких бід дитинство і об'єднаємося заради того, щоб маленькі громадяни виросли гідними людьми і неодмінно стали гордістю України”.
Підготували сценарій і провели свято художній керівник народного дому Любов Василенко, Леся Матвіїшин, акомпоніатор Петро Волосецький.

/Files/images/нижнігаї3.jpg

/Files/images/захист дітей.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.