При Дрогобицькій районній бібліотеці для дітей діє гурток за інтересами «Чарівний клубок», де діти вчаються гачкувати різноманітні види іграшок. А тепер, коли в нас є вільний доступ до Інтернету, члени гуртка можуть спілкуватися з іншими дітьми,які теж займаються гачкуванням іграшок і обмінюватися ідеями між собою. Нещодавно у нас була організована виставка робіт цього гуртка:

Гордістю колекції «Чарівного клубка» є розвиваюча книжка для дошкільнят. Ця книжка повна сюрпризів для дітей: бусинки різного кольору і розміру, різні геометричні фігури, коник в якого рухаються ніжки, ґудзики, липучки. Кожна сторінка цієї книжки допомагає розвинути у дітей уяву, бачення, моторику, мову тощо.

За допомогою так званих пальчикових іграшок дитина може спочатку спостерігати за відображенням казки бібліотекарем, мамою чи татом і самій гратися і пробувати вже самостійно відтворити казку. Завдяки різним текстурам та фактурам, які досягаються за допомогою різних ниток та елементів, дитина розвиває моторику рук, що сприяє тому, що дитина може швидко говорити.

Ці іграшки в нашій бібліотеці використовуються у кутку дозвілля, який є створений для користувачів-дошкільнят. І тим самим нам вдається збільшити прихильність дітей до бібліотеки.

/Files/images/N5VwC6pav8k.jpg/Files/images/pT10G2vklPY.jpg/Files/images/qNCDRvSMQjk.jpg/Files/images/ssmsJ2JFPVM.jpg/Files/images/tqWGsHqBdZ8.jpg/Files/images/XgAOjtBkg80.jpg/Files/images/zH8PPE6U_E0.jpg/Files/images/ygferk3cgZg.jpg/Files/images/zsdU1ZOvIks.jpg

/Files/images/10rEAK-1tI4.jpg/Files/images/b-e5sCbiBAc.jpg/Files/images/9-xMT6H6IB8.jpg/Files/images/D1Tfqhjs848.jpg/Files/images/HXhikAnbguw.jpg/Files/images/IMG_1363.JPG/Files/images/IMG_1364.JPG/Files/images/IMG_1365.JPG/Files/images/IMG_1366.JPG/Files/images/h3-i3U97akE.jpg/Files/images/IMG_1367.JPG/Files/images/IMG_1368.JPG/Files/images/IMG_1369.JPG/Files/images/IMG_1370.JPG/Files/images/IMG_1371.JPG/Files/images/mJ2E1FqE0NU.jpg/Files/images/LMC3WCW1XNs.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 981

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.